Nov 5, 2012

// OBSESSED WITH TILES

Jeg går og kigger lidt på lejlighedskøb her i indre by (kbh), og har fundet nogle fine halv-håndværker-tilbud, hvor der skal nyt køkken og bad... Det virker lidt uoverskueligt, men når man sidder og kigger på fine fliser fra Made a Mano og lækre grebsløse og minimalistiske køkkener + bad, kan man jo ikke andet end blive opløftet og glad! :-)
Hvad siger I til fliserne - ville de ikke gøre sig godt i et køkken eller et badeværelse? Er også ret vild med bordskånerne og fliserne til under kopper/skærebræt/bare lækker pynt!







Nov 4, 2012

// COSY CPH - BRUNCH AND SHOPPING

Min dejlige weekend med besøg af skønneste Lene i KBH bød på brunch hos SULT (virkelig god!), hygge ved Torvehallerne, lagersalg hos ShoesOnSale og hjemmelavede vietnamesiske papirsruller - NAM! Og så en gang aftenhygge med dyne i sofa (man må godt i weekenden, selvom det er lidt forbudt, ik?), med te, nødder, blogging og tv :-)
Hvad har I brugt weekenden til?














// OUTFIT SATURDAY 3RD OF NOVEMBER






Lørdagens outfit var dejlig afslappet, som det jo skal være, når man hygger ved Torvehallerne og spiser brunch på SULT i KBH K med dejligste Lene, min Århus-veninde.

Støvlerne har jeg vist jer før, og her er de så in action; fra Shoeworld og til 800kr. Strikken er fra COS til 499kr og helt sikkert et af mine nye yndlings-items i garderoben, for den pifter alt op mens den er så rar og blød. Jakke fra ebay og jeans fra Zara. Alle armbåndene er DIY projekter og der findes guides til dem her på bloggen :-)
 
Jeg står foran min blå dør i KBH K - Gammelholm, hvor jeg er så heldig at have lejet min lejlighed. Elsker at bo lige ved teatret og i gåafstand til alt - uden larm! :-) Dog er jeg på jagt efter ny bolig fra foråret... og overvejer at lave et køb - men hvor er der hyggeligst at bo i KBH? Nogle gode idéer?

//SNEAK PEAK - OUTFIT

Et lille sneak peak på outfittet fra i går. Mohair lime trøjen er fra COS, og alle armbånd er DIY (se guides her på bloggen).

// Trøje COS // Armbånd DIY - se guides på bloggen // Neglelak Essie // Ringe Julie Sandlau og Maanesteen // Bælte vintage //