Oct 31, 2012

// WINTER BOOTS FROM SHOEWORLD.COM

I morges var det ikke engang helt vildt koldt, men alligevel nød jeg at kravle ned i mine nye varme og fine vinterstøvler fra B&Co - fra Shoeworld. Hvad synes I om dem?


På lørdag får jeg veninde på besøg fra Århus til brunch, eftermiddagshygge og dinner - så der skal de også ud og luftes, og så får jeg taget et rigtig outfit billede til jer.

God aften derude - jeg skal bruge min i selskab med det nye Costume og det nye Elle + en pose pistacienødder, MUM!

Oct 30, 2012

// NEW EVENTS AND OPENING PARTIES IN CPH -

SÅ er kalenderen opdateret med alle de nye skønne events der følger den kommende måned - og jeg opdaterer løbende, så I kan altid finde den under fanebladet med nyeste events og datoer :-)
Skriv endelig, hvis der er en bestemt type events I ønsker at få i kalenderen eller har nogle gode idéer!



// NEW IN - GORGEOUS WINTER BOOTS FROM B&CO

Så modtog jeg dem... de lækre nye vinterstøvler fra B&CO, fra SHOEWORLD!!!
De er simpelthen så varme og skønne at have på, og slet ikke så tunge som jeg havde forventet - et stort plus når man snart skal springe rundt i sneen til sneboldkampe, helt stille som en ninja :-). De minder mig lidt om dem fra Wolverine, men jeg kan godt lide de går højere op i skaftet og er lidt grovere i skindet - og har en langt bedre pris!!!
Jeg viser snarest et outfit billede med dem på - skal lige have en veninde med på gåtur, så jeg kan tage et til jer!

I kan købe støvlerne her - og leveringen er endda gratis, juhu!

Hvad synes I om dem derude - og hvordan ville I style dem?


// EVENT - ACNE AW12 SAMPLE SALE CPH - 31.st OCTOBER

---------- Husk at tjekke eventkalenderen derude, den er fyldt med nye lækre events!!! ------------


Jeg ELSKER jo ACNE og i morgen holder de SAMPLE SALE fra den nyeste kollektion AW12. Det kan da ikke blive mere fantastisk - kigger I forbi? :-)

// EVENT - MARC BY MARC JACOBS SALE 1.-4. NOVEMBER

---------- Husk at tjekke eventkalenderen derude, den er fyldt med nye lækre events!!! ------------

Man siger vel aldrig nej til lidt Marc Jacobs? :-) God fornøjelse!

// EVENT: SHOES ON SALE CPH

---------- Husk at tjekke eventkalenderen derude, den er fyldt med nye lækre events!!! ------------

Jeg har fået denne fine invitation i min indbakke, og vil da lige dele den med jer. Jeg har før været til Shoes On Sale, og kom hjem med to lækre par sko; et par i orange ruskind og et par i lak - begge herrelook! SÅ FEDE!
God fornøjelse og husk kontanter :-)



// EVENT - NØRGAARD STORE OPENING 1.-3.NOVEMBER

---------- Husk at tjekke eventkalenderen derude, den er fyldt med nye lækre events!!! ------------


D.1.-3. november er der event i Nørgaard grundee Store Opening. Der vil være mulighed for at se en kjole udarbejdet i samarbejdet mellem Nørgaard og Acne (wuhuuu!) og ellers diverse street live performances. Se mere her, på deres hjemmeside.

Jeg skal da i hvert fald lige et smut forbi, tror jeg :-)



Oct 25, 2012

// WANTED - PERFECT FALL OUTFIT

Jeg kunne sagtens leve med at have dette outfit på i morgen - sagtens! :-)
Og ved I hvad? De lækre støvler er på vej til mig med posten fra www.shoeworld.dk - så glææææder mig sådan til der bliver ringet på døren, så jeg er klar til en frostfuld og efterårskold weekend! Juhu!

Støvler 800kr B&Co Shoeworld // Jakke 400kr Weekday // Strik 1595kr og jeans ca.1385kr Acne // Ringe 800kr og 500kr Line&Jo

Oct 22, 2012

//DINNER: VIETNAMESE SPRING ROLLS

En nem og absolut delicious omgang aftensmad består for mig ofte i 1-2 store vietnamestiske forårsruller (eller rispapirruler, som de jo også kaldes).


Denne gang har jeg brugt følgende ingredienser:
  • Rispapir (fåes ved nærmeste købmand med asiatiske varer)
  • Store indbagte rejer. Jeg købte dem færdige i mine højt elskede Torvehaller, 3stk 30kr, men man kan også sagtens lave dem selv med rejer, pankan rasp, mælk, kartoffelmel og olie!
  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 1 frisk chili
  • Spinat salat
  • Sesamfrø
  • Goma dressing - igen købt ved asiatisk købmand, men kan også laves selv hvis man er sej (læs: her sprang jeg elegant over) :-)
Bon appetit!

// OPI - BEAUTIFUL FALL NAILS

Jeg er VILD med lækre neglelakker - og OPI er bestemt ingen undtagelse. Der findes så mange fine efterårsfarver som vil pryde neglene, og ovenstående er to af mine favoritter netop nu, der meget gerne måtte stå i min samling!

Farverne er "Lincoln Park After Dark" og "You Don't Know Jacques" - herlige navne!
Disse og maaaange flere lækre farver kan f.eks. købes på www.ezzence.dk.

Har I nogle favoritter derude - og hvordan ville I style de to ovenfor til et fint efterårsoutfit?

Oct 21, 2012

//EVENT - VIP PRE-SHOPPING 14TH NOV. MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M

Så er der allerede et nyt event som kan tilføjes kalenderen, hvis I ligesom jeg synes MMM kollektionen i samarbejde med H&M er smadderflot!
D.14.november om aftenen holder Costume et eksklusivt pre-shopping event i H&M på amagertorv for sine abonnenter.
Det er aftenen før kollektionen sælges i butikkerne, så ma kan få fingre i sagerne som én af de allerførste, og samtidig nyde lidt bobler og få råd af costumes redaktion til at style de lækre sager med sin garderobe - totalt win! :-)

Eventet er Onsdag 14. november 2012 fra kl.19-21 i H&M på Amagertorv 23, 1160 København K. Shopping begynder kl.19.30.
Der er rift om pladserne og det kræver tilmelding - og husk; man skal være abonnent.
Læs mere her.

Eventet er tilføjet min "Events - CPH kalender", som I kan se i fanebladene, og som I finder her - hvor I også finder andre gode events for fashionistaer som elsker lidt arrangementer, mode og ballade :-)

Hav en dejlig søndag!

Oct 18, 2012

//EVENT CALENDER CPH

HEJ derude

Som tidligere lovet, ville jeg lave en kalender over spændende arrangementer, events, openings mv. i CPH! Og som sagt - så gjort :-)
Kalender vil løbende blive opdateret med nye events, og vil ligge under fanebladet "Event - Calender", som jeg opretter om lidt.
I må endelig komme med forslag til events, eller ønsker til hvad jeg vælger at skrive heri (loppemarkeder el.lign.), og så vil jeg forsøge at finde gode events der matcher dette :-)!
Håber den falder i jeres smag, og I kommer afsted til en masse gode events - jeg har i hvert fald skrevet de næste i kalenderen, og der vil derfor sikkert også komme nogle indlæg om disse.

God aften!!!
Kh Janni

// EVENT: STYLEPASTE DELUXE SAMPLE SALE CPH

Halløj!

Så er der nyt event som man virkelig BØR kigge forbi i weekenden, hvis man er i det københavnske og er vild med lækre klæder; Stylepaste holder sample sale med 70-80% på alt!!! Se eventet på facebook her.
Jeg skal bestemt forbi søndag!!! :-)

Skal I forbi??

BTW - jeg uploader om lidt en kalender med kommende events som lovet, og vil løbende opdatere denne under et nyt faneblad kaldet event-calender! Så kan I alle tage til lækre markeder, events, openings, VIP arrangementer mv. Kom endelig med inputs, forslag mv.!


Håber I fnder en masse godter!

// DIY WEAVED CHAIN BRACELETS

HEJ derude!
Så er der endnu en guide - denne gang til flettede kædearmbånd, som er super fine med mine andre knyttede armbånd med nitter eller krystaller, chunky ur og gerne mange farver samlet på én arm.


GUIDE: Flettede kædearmbånd:

En rigtig god guide til hvordan man faktisk fletter, finder I her på Honestly WTF - fantastisk blog!!!! (Guiden er optimal, så jeg vil næsten ikke "stjæle" den og poste den her :-) )

God fornøjelse igen derude i efterårsvejret!

//DIY CRYSTAL AND SPIKE FRIENDSHIP BRACELETS

Helloooo derude!
Sikke længe siden, jeg har fået lavet et indlæg til jer - men I'M BACK! :-)
For et stykke tid siden fik jeg lyst til at lave nogle armbånd - og det resulterede i nedenstående to variationer, som jeg selv er blevet rigtig glad for. Jeg skal nok snarest poste billede af dem på med et rigtigt "arm-candy" billede, så I kan se hvordan jeg styler dem.

Guide finder I nedenfor - så er der til lidt efterårshygge, god fornøjelse derude.

GUIDE Knyttede "friendship bracelets" med krystaller eller nitter:
 

Det er ganske simpelt: krystaller syes blot på som man ønsker med forskellige farver snor, og nitterne sættes igennem og bankes fast/lukkes bagpå. VOLA - smukt og farverige armbånd :-)

Rigtig god fornøjelse derude - sig endelig hvis I vil have flere af denne type indlæg, og jeg skal så nok snarest poste billeder af ambåndene in action ;-)

// INSTAWEEK


Jeg snyder lidt... det er for de sidste 14 dage ;-)
1. Tapasplatte og juice med basilikum hos 42Raw (NAM!) 2. Invitation til Anna Dello Russo for H&M VIP aften 3. Macarons og bobler til Anna Dello Russo eventet - rar onsdag! 4.ØL og cookie til Fashion By Night med veninde der bor i Australien (hulk snøft langt væk) 5. LÆKKER halskæde fra ADR 6.Nyeste smykker fra Maanesten - købt til DesignerForum 7.Lunch på Drudenfuss i Århus, mens der ledes efter ejer/andelslejligheder i KBH....Exciting! 8. cæsarsalat med rugbrød i KBH K 9. Fødselsdagsdinner med tre skønne tøser, vin og vietnamesiske forårsruller. Juhu!