May 28, 2012

// RECOMMENDATION; REN SKIN PRODUCTS


Min hud har på det sidste afspejlet stressen omkring ny by, nyt arbejde, ny lejlighed - nyt alt! - og nørj, hvor er det træls når huden ikke bare liiiige ligner en poleret, skinnede smuk overflade... kender I det?

Min hud har en tendens til af og til at gå amok, men den er samtidig ekstremt sart, så jeg vil ikke bruge for mange produkter, da dette også kan skade den... Jeg har smidt lorte-produkterne fra Dermalogica ud, sammen med alverdens andre (clinique, stærke apotekervarer og m.f.) som gjorde langt mere skade end gavn, da de er fyldt med parabener og alt for hårde ved huden på sigt.

Jeg har derfor investeret i nogle lækre produkter fra REN - og hold da op, et resultat. Burde næsten have tage før-og-efter billeder! På under en uge har produkterne gjort mirakler for min hud og fået næsten alle urenheder til at svinde ind og så forsvinde helt, og har derudover fået min hud til at føles blød, sund, frisk og REN! :-)
Det bedste er, at produkterne er uden parabener og skadelige stoffer, hvorfor jeg ved, at jeg hjælper min hud og ikke ødelægger den.

Hvis I sidder derude med dum, stresset hud, kan jeg bestemt anbefale REN produkterne - jeg har nu fundet de helt rigtige for mig - og så koster de ikke engang en bondegård, herligt!

Billeder:
1. Active 7 Radiant Eye Gel 250kr, Mayblossom Balancing Cleansing Gel 225kr, F10 Smooth and Renew Mask 275kr.
2. Her er produkterne fra REN + en NUXE håndcreme, der er fantastisk + No7 Protect & Perfect serum til ansigtet under make up

God sommerdag.

May 26, 2012

// WANTED


Enkelt og lækkert..... Her om sommeren elsker jeg de løse bukser og lyse, lette skjorter - men er altså ikke så god til tynde hæle og fine små tasker... det skal det være mere chunky :-)

Skjorten er fra Dorothy Perkins har så fine deltaljer med brodering på skulderne, så gør looket en smule mere piget. Jeg ville stoppe den ned i bukserne, og lade den stå i god kontrast til Phllip Lim's bukser og (MEGA LÆKRE) taske. Skoene er fra Zara og de måtte meeeeget gerne snart være en del af min garderobe!

May 25, 2012

// BOUCLÉ JACKET INSPIRATION

Godmorgen :-)

Lige for tiden har jeg en svaghed for bouclé jakker og cardigans og må uden tvivl ha' hevet nogle flere hjem til skabet. De er fine, sofistikerede og alligvel med lidt kant og ballade over sig - og så er de altså flotte til stort set alt, også sommershortsene!
Nedenfor er lidt inspiration, og så får I senere på ugen at se, hvilke jeg faktisk har købt og som snart skal pynte på mig :-)

God lørdag! Den står på sol i eftermiddag og CPH Carneval for mig i fællesparken efter spisning med en masse tøser hos en god veninde på Nørrebro - dejligt!!!

Nå ja - og en forlænget weekend gør vel aldrig noget....?




Picture sources: net-a-porter, Flip And Style, Polyvore, Topshop.

May 17, 2012

// LêLê Vesterbro

Godmorgen her i kristihimmelfarts-ferien!

For små 2 uger siden havde jeg besøg af mine skønne højgravide søster i KBH. Vi elsker begge god, velsmagende og eksotisk mad - og hvilket sted til at spise var derfor bedre end LêLê på Vesterbro.
NØRJ, hvor var det lækkert!, og hvor følte man sig sund og frisk bagefter!!! (beklager de lidt dårlige billeder, men der var en så hyggelig dæmpet belysning derinde, at det var svært at tage gode billeder - redigeret i instagram).

Vi bestilte en samlet menu som forret, kaldet Dak Lak, som bestod af friske rispapirruller med en masse godt fyld af bla. citrus, ingefær og sandart, Wotons med krabbe og grønt, og La Lot ruller med betelblade og oksekød (ialt 296kr). MUMS!
Herefter var vi begge mere end klar til en sund og frisk hovedret, hvor jeg valgte Bo Nuong Xa Salach med grillet oksekød i citrongræs & kumquat på salat af vandspinat, grøn aubergine, forårsløg og urter (180kr).
Min søster valgte stegt guldbars på en fiskesalat med tamarind-, ingefær- og myntesauce, med stegte shitakesvampe og bananblomstsalat med sesam, og sticky rice i kokosjuice (194kr).
 
Begge retter var virkelig super lækre, om end jeg foretrak min søsters, da der gik lige lovlig meget citrongræs i min - men lækkert, det var det!
Jeg vil bestemt anbefale stedet - og det er ikke sidste gang jeg kommer der! Næste gang skal jeg dog have fingre i deres virkelig smukke mojitos, som jeg så i baren, og så nogle grillede tigerrejer - haps haps haps :-)

God dag til jer!

May 15, 2012

// FINDERS KEEPERS

For halvanden uge siden var jeg til markedet FINDERS KEEPERS her i KBH. Det bliver bestemt ikke sidste gang, og jeg ser allerede frem til næste gang (selvom jeg stod i kø i hele 2 gader hen til indgangen på åbningsdagen!!!).

Markedet var fyldt med blandet lækkert gejl i form af vintagefund, nye mærkevarer som halskæder og tasker fra Monies, og derudover smukke grafiske tryk, smykker og handcrafts fra upcoming nye designere.

Nedenfor ses et udvalg af billeder fra markedet, og en af de kommende dage poster jeg mine fund derfra ;-)

//NEW GIRL IN TOWN - CPH!

Hej alle

SÅ er det da vist på tide med et indlæg på bloggen - bedre sent end aldrig, ik? :-)

Der er sket meget, siden jeg sidst har skrevet herinde... Jeg er blevet færdig med min kandidatuddannelse i Århus, har fået super job som Project Manager i KBH, og har rukket rødderne op og er flyttet til hovedstaden! Sikken omvæltning - men jeg ELSKER allerede byen, som emmer af kultur, små niche-butikker, sushi-en-mas, flea markets mv.!

Jeg er flyttet i en ældre lejlighed med sprodsede vinduer og charmerede plankegulve, i kvarteret "Gammelholm" mellem Kgs.Nytorv og Nyhavn - og det er simpelthen så hyggeligt her og dejligt tæt på alting, selvom det ligger uforstyrret ud til vandet.

Jeg vil fremover lave indlæg om min oplevelse af hovedstaden; spisesteder med gourmetoplevelser, store og små loppemarkeder, unikke vintagebutikker, eksklusive tøjbutikker, og meget meget mere - generelt min oplevelse af at være "the new girl in town" :-)

Skriv endelig, hvis der er ting I kan anbefale jeg undersøger her i det københavnske, eller noget I ønsker jeg poster indlæg om.

//Janni


Min baghave: Nyhavn :-)